+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Vastgoed, Bouwrecht & Wonen

Vastgoed, Bouwrecht & Wonen

In heel Nederland spelen dagelijks grote belangen rond vastgoed, planontwikkeling en wonen. Wij wonen nou eenmaal in een dichtbevolkt land, en de Randstad is een van de meest volgebouwde delen van de wereld. De Vastgoed en bouwsector kent vele soorten opdrachtgevers die wij met de grootste zorg bijstaan.

Onze vastgoedadvocaten houden zich bezig met allerhande aan vastgoed gerelateerde zaken, zoals projectontwikkeling, het opstellen en beoordelen van koop-, huur-, architectuur- en aannemingsovereenkomsten en vragen en problemen bij de uitvoering van dit soort contracten. Denkt u daarbij aan huurgeschillen, fouten bij bouwen, schade als gevolg van bouwen, verborgen gebreken na aankoop van onroerend goed, et cetera. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van turn key overeenkomsten, PPS constructies, architectuurovereenkomsten, beheer onroerend goed, renovatiecontracten en huurkwesties.

Wij behandelen verder veel zaken rondom het thema “wonen” zoals conflicten met woningbouwverenigingen, vragen bij de opkomst van Airbnb, gebreken na oplevering van een nieuwbouwwoning, mislukte verbouwingen, onwelgevallige VvE-besluiten en klassieke burengeschillen zoals discussie over het verloop van de erfgrens, een recht van overpad of erfdienstbaarheid en verjaring. Onze vastgoedadvocaten zijn goed thuis in alles wat er speelt in vastgoed en wonen en kunnen u begeleiden en adviseren, maar ook problemen voorkomen door bijvoorbeeld contracten voor u te beoordelen of op te stellen. Ook voeren wij een procedure voor u als dat echt nodig is voor het resultaat dat u wilt bereiken.

CLIËNTEN IN HET VASTGOED

Onze vastgoedadvocaten adviseren en procederen voor projectontwikkelaars, aannemers, verhuurders, huiseigenaren, vastgoedexploitanten, VvE’s, ondernemers en consumenten/particulieren. Wij rekenen ook rechtsbijstandsverzekeraars tot onze cliënten.Recente blog berichten • Vastgoed, Bouwrecht & Wonen

12-02-2021 - door Jim Drenth

Ingebrekestelling en verzuim in het kader van de aanneemovereenkomst

Vaak krijg ik in bouwzaken van cliënten te horen dat zij van... Lees meer

30-10-2020 - door Victor den Hollander

Jouw huis is verkocht voor je het weet! Ook via Whatsapp…

Jouw huis is verkocht voor je het weet! Ook via WhatsApp… I... Lees meerWerkwijze en Tarieven

Snel, efficiënt en to the point, zo werken we het liefst.

BEKIJK HIER AL ONZE TARIEVEN EN WERKWIJZE

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage