+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Creatieve Industrie Borrel 14 juni 2012

Creatieve Industrie Borrel 14 juni 2012

Met veel plezier organiseert De Vos & Partners Advocaten regelmatig een netwerkmogelijkheid voor haar cliënten, relaties, vrienden en bekenden: de CR.I.B (Creatieve Industrie Borrel).

De CR.I.B. is bedoeld als een creatieve en inspirerende borrel, met een toespraak van een scherpe geest en (een sneak preview van een) voorstelling. Tijdens de eerste vijf borrels werd de sneak preview verzorgd door het Paradiso Melkweg Productiehuis.

Op de borrel van 14 juni jongstleden sprak ontwerpster Monique Collignon over haar inspiratie en passie voor het modevak. Collignon maakt sinds 1990 haute couture en voert inmiddels ook een prêt-à-porter collectie: “Couture Light”. In 2010 won Collignon de Dutch Designer of the year Award.

De sneak preview van het Paradiso Melkweg Productiehuis werd op 14 juni verzorgd door ontwerpster Thera Hillenaar, die in een voorstelling dans en mode combineerde.

Eerder sprekers op de CR.I.B. waren Hans Dagelet, Isis van der Wel, Maurice Seleky en Ties Arts. Van Stan Diego, Hanneke de Jong en Jonas de Witte, DeSpeech van LPG en Project Wildeman waren sneak previews van voorstellingen te zien.

Deel dit berichtLaatste nieuws

15-02-2019 - door

Doorstart in faillissement B.V. Hotel Operational Services

Ons kantoor is trots dat in het faillissement van B.V. Hotel... Lees meer

04-02-2019 - door

Els Doornhein bij Kassa in de tv uitzending over de klachttermijn voor consumenten

In de tv uitzending van Kassa d.d. 2 februari 2019 kwam Els ... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Created by Supreme being 21.3