+31 (0)20 2060700info@devos.nl
De Vos & Partners adoptant van Artis-wolf Vera en de Artis-relatiebijeenkomst van 11 december 2012

De Vos & Partners adoptant van Artis-wolf Vera en de Artis-relatiebijeenkomst van 11 december 2012

Bij de Vos & Partners Advocaten N.V. staat duurzaamheid centraal. Dit blijkt niet alleen uit onze manier van werken, maar ook uit onze sponsoractiviteiten.

Ons kantoor heeft namelijk (na een jarenlange sponsoring van de manenwolf) een nieuw dier in dierentuin Artis geadopteerd: een witte wolf met de naam Vera.

Er zijn in Artis zestien witte wolven (de Canis Lupus Hudsonicus ofwel de Hudson Baywolf).
Het mannetje “Alpha” en “onze Vera” hebben de leiding over de gehele groep wolven. Het andere (volwassen) vrouwtje “Zoë” zorgt samen met Vera voor de jonge wolven. Uiteindelijk zullen een aantal van deze jonge wolven overgeplaatst worden naar andere dierentuinen. Het verblijf van de witte wolven wordt op dit moment gerenoveerd en zal medio februari klaar zijn. Vera zit daarom nu tijdelijk – samen met de andere wolven – op het manenwolvenperk (nr. 22 op de plattegrond).

Als adoptant van Vera waren wij gisteren uitgenodigd voor de Artis-relatiebijeenkomst. Het programma begon met een rondleiding in de (naar onze mening) toch wel mooiste (stads)dierentuin van Nederland. Daarna volgden er korte toespraken van Haig Balian (algemeen directeur van Artis), Anatal Perlin (clustermanager publiek Artis) en Jeroen Branderhorst (Manager Goede Doelen BankGiro Loterij).

Artis is opgericht op 1 mei 1838. Tijdens de bijeenkomst stond dit heuglijke feit centraal wat resulteerde in de centrale boodschap (en deze boodschap zal overigens ook in het gehele jaar 2013 centraal staan): “Op naar Artis, al 175 jaar een mensentuin!”

Mocht u binnenkort ook van plan zijn om een bezoekje te brengen aan Artis: vergeet dan vooral niet een kijkje te nemen bij onze wolf Vera! Om de verjaardag van Artis extra feestelijk te maken, heeft Artis nu al duizenden bloembollen (waaronder de Artis Magistra Tulp) geplant, wat een bezoek in het voorjaar zeker de moeite waard zal maken.

Claudie Gimbrère & Charlotte le Conge Kleyn

Bron afbeelding: Artis, via deze link.

Deel dit berichtLaatste nieuws

05-07-2019 - door

Vakantie!! Heb ik toestemming nodig van mijn (ex-)partner?

***Voor velen nadert een fijne periode: de zomervakantie\! G... Lees meer

21-06-2019 - door

Mandy Roggeveen heeft zich onlangs aangemeld bij het netwerk van ZaanLinQ

Mandy Roggeveen heeft zich onlangs aangemeld bij het netwerk... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Created by Supreme being 21.3