+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Faillissement Intertoys

Faillissement Intertoys

Faillissement

Op 21 februari 2019 heeft de rechtbank Amsterdam de faillissementen uitgesproken van Intertoys Holland B.V., Speelgoedpaleis Bart Smit B.V. en Speelhoorn B.V. (hierna gezamenlijk: “Intertoys”).

De rechtbank stelde mr. J.R. Berkenbosch en mr. J. Lensink aan tot curatoren en benoemde mevrouw mr. E.A. de Vos tot rechter-commissaris.

Ontwerpakkoord

Het bestuur van Intertoys heeft een ontwerpakkoord met curatoren gedeeld. Dit is het ontwerpakkoord waarover op 3 december 2021 op de rechtbank Amsterdam de raadpleging en stemming zal plaatsvinden. De curatoren hebben de concurrente schuldeisers de mogelijkheid geboden om een volmacht verlenen om vóór of tegen het akkoord te stemmen, zodat zij niet zelf naar de verificatievergadering hoeven te komen.

Het ontwerpakkoord en de stemvolmacht zijn toegankelijk via [ontwerpakkoord] en [stemvolmacht].

Advies curatoren

De curatoren hebben een advies over het door Intertoys aangeboden akkoord opgesteld. Curatoren zijn van mening dat de concurrente schuldeisers van Intertoys bij het aannemen van het akkoord zijn gebaat, nu dit voor hen naar verwachting tot een hogere uitkering zal leiden dan de uitkering die zij bij een voortgezette liquidatie van de activa van Intertoys in faillissement zouden ontvangen.

Het volledige advies van de curatoren is toegankelijk via [advies].

Geschreven door

Duco van Dongen

Advocaat

 
Maak een afspraak

Deel dit berichtLaatste nieuws

26-11-2021 - door

Influencers opgelet: binnenkort geldt een registratieplicht bij het Commissariaat voor de Media

Het Commissariaat voor de Media (CvdM), de toezichthouder op... Lees meer

26-11-2021 - door

De relatie tussen een beroep op de legitieme portie en giften

Ik krijg regelmatig de vraag van cliënten of zij er verstand... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage