+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Jaromir Bugter advocaat bij De Vos & Partners

Jaromir Bugter advocaat bij De Vos & Partners

Wij zijn blij u te kunnen melden dat Jaromir Bugter zich recent als senior advocaat heeft aangesloten bij ons kantoor. Jaromir is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (privaatrecht en belastingrecht). Jaromir is sinds 2000 advocaat en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hij heeft de Grotius-opleiding Corporate Litigation afgerond.

Voor zijn komst naar De Vos & Partners is Jaromir onder meer werkzaam geweest bij Loyens & Loeff, Spigthoff en Bingh Advocaten.

Jaromir zal, als specialist in het ondernemingsrecht en procesrecht (corporate litigation) met name werkzaamheden verrichten voor de sectie Ondernemingsrecht. Deze sectie biedt begeleiding en advies aan zowel grote (internationaal opererende) bedrijven als ondernemers. De Sectie Ondernemingsrecht richt zich voornamelijk op fusies & overnames, corporate governance, opstellen en beoordelen van contracten, conflicten, insolventies en bank- en effectenrecht.

Jaromir is bereikbaar op het telefoonnummer 020-2060 726 en het e-mailadres jbugter@devos.nl.

Voor het volledige profiel van Jaromir klik hier.

Deel dit berichtLaatste nieuws

05-07-2019 - door

Vakantie!! Heb ik toestemming nodig van mijn (ex-)partner?

***Voor velen nadert een fijne periode: de zomervakantie\! G... Lees meer

21-06-2019 - door

Mandy Roggeveen heeft zich onlangs aangemeld bij het netwerk van ZaanLinQ

Mandy Roggeveen heeft zich onlangs aangemeld bij het netwerk... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Created by Supreme being 21.3