+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Koppels met ongeveer dezelfde leeftijd blijven het langst bij elkaar.

Koppels met ongeveer dezelfde leeftijd blijven het langst bij elkaar.

Uit een onderzoek van het CBS dat vandaag is gepubliceerd (https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/24/relaties-meest-stabiel-bij-klein-leeftijdsverschil), volgt dat partners die ongeveer dezelfde leeftijd hebben, het langst bij elkaar blijven. Voor het onderzoek volgde het CBS partners die in 2003 trouwden of gingen samenwonen. Zodra koppels meer dan vijf jaar in leeftijd van elkaar verschillen, neemt de kans op een verbreking van de relatie volgens het CBS toe. Verder blijkt uit het onderzoek dat hoogopgeleide stellen het minst snel uit elkaar gaan en dat daarentegen stellen zonder kinderen of ongetrouwde stellen juist sneller uit elkaar gaan.

Als een huwelijk, een geregistreerd partnerschap of een samenleving eindigt, breekt vaak een onzekere periode aan. De familierechtadvocaten van De Vos en Partners zijn gespecialiseerde, betrokken advocaten die niet alleen oog hebben voor de juridische aspecten maar ook voor de emotionele aspecten van het eindigen van een relatie. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Frederique Mackay-Beins & Mandy Roggeveen

 

Geschreven door

Frederique Mackay-Beins

Partner

 
Maak een afspraak

Mandy Roggeveen

Advocaat

 
Maak een afspraak

Deel dit berichtLaatste nieuws

23-07-2021 - door

Update Huurkorting vanwege de coronacrisis

In februari van dit jaar heb ik een [artikel](https://www.de... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage