+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Update Thomas Cook Nederland / Neckermann, 25 september 2019, 10.00 uur

Update Thomas Cook Nederland / Neckermann, 25 september 2019, 10.00 uur

Vervelend nieuws: Thomas Cook / Neckermann kan geboekte reizen vanaf 24 september 2019 niet laten doorgaan. Afgelopen maandag werd al gemeld dat nieuwe boekingen niet meer werden geaccepteerd maar leken bestaande boekingen nog te worden uitgevoerd. Helaas lukt dat toch níet! Hoewel van een faillissement nog steeds geen sprake is, gaan de reizen niet meer door. Dit geldt overigens ook voor Thomas Cook België. Een beslissing over een eventuele doorstart van activiteiten, mogelijk faillissement of surséance van betaling moet in Nederland nog worden genomen.

Wat betekent dit voor u als u vandaag of binnenkort met vakantie zou gaan?

Lees in elk geval goed de informatie op de website www.sgr.nl. Zo zal de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) bij pakketreizen uw claim afwikkelen. Heeft u uw reis via een reisbureau of reisagent geboekt, dan kunt u ook daarmee contact opnemen en wellicht een alternatieve vakantie regelen, onder verrekening van uw aanspraak op SGR. Voor via Expedia geboekte reizen lijken er geen problemen te zijn, althans zo meldt Neckermann / SGR. Het advies is deze informatie te verifiëren. Bent u op dit moment al op vakantie, dan is het raadzaam om bij problemen met uw accommodatie contact op te nemen met uw reisbureau of reisagent, of met SGR, zie www.sgr.nl. Voor uw terugvlucht adviseren wij om altijd contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.

Komt u er nu niet uit, of heeft u of uw (reis)onderneming op een later moment bijstand nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Frederique Mackay-Beins

Leontien Boes

 

Geschreven door

Frederique Mackay-Beins

Partner

 
Maak een afspraak

Leontien Boes

Advocaat

 
Maak een afspraak

Deel dit berichtLaatste nieuws

07-06-2021 - door

Monopoly vs. Drinkopoly

**Volgens de Oxford English and Spanish Dictionary is de def... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage