+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Vacature: advocaat-stagiair(e) / Advocaat-Medewerker IE/ICT

Vacature: advocaat-stagiair(e) / Advocaat-Medewerker IE/ICT

IE/ICT / Muziek, Media en Entertainment -Amsterdam, Nederland

De Vos & Partners Advocaten

De Vos & Partners Advocaten biedt met 25 advocaten gespecialiseerde juridische diensten. Wij werken met name voor cliënten in (met name) de creatieve industrie en voor andere dynamische ondernemingen. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan: zo werken we het liefst en dat leidt tot langdurige en goede relaties met onze vele ondernemende cliënten. Van grote merken tot startups: iedereen kan bij ons terecht. Zo werken wij ook voor verzekerden van Achmea Rechtsbijstand waar wij een netwerkkantoor van zijn. Ook buitenlandse cliënten weten ons goed te vinden dankzij ons internationale netwerk Interact. Binnen dit netwerk werken wij samen met buitenlandse collega’s waardoor wij ook Nederlandse ondernemingen in het buitenland met grote deskundigheid kunnen bijstaan. Cliënten die wij op kantoor ontvangen zijn altijd positief verrast door de locatie, de moderne inrichting en de toegankelijke, informele sfeer.

sectie IE/ICT

De sectie IE/ICT is de grootste sectie binnen het kantoor. Deze sectie levert hoog gespecialiseerd werk in de advies- en procespraktijk. De sectie Muziek, Media en Entertainment is hiervan een onderdeel. Deze sectie heeft onder aanvoering van Margriet Koedooder een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de top van de muziek- en media sector. Binnen- en buitenlandse bekende artiesten, dance-DJ’s, labels, muziekuitgevers, podia, culturele organisaties, festivals, overheden, bloggers en vloggers, managementbureaus, boekingskantoren, omroeporganisaties en producenten weten De Vos & Partners goed te vinden.

Wij zijn voor deze sectie op zoek naar een :

enthousiaste en ambitieuze Advocaat-Stagiair(e) of Medewerker (3-5 jaar)

 

Functie profiel:

Ervaring met muziek- en mediacontracten of gerechtelijke procedures strekt tot aanbeveling, evenals relevante ervaring in de muziekindustrie. Een afgeronde WO masteropleiding met focus op het IE-recht en/of verbintenissenrecht is vereist. Aantoonbare affiniteit met de digitale wereld is noodzakelijk, evenals een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Relevante ervaring op een advocatenkantoor, bijvoorbeeld als stagiaire, is een pré.

Naast het opstellen van en adviseren over de vele verschillende contracten die in deze sectoren voorkomen, werk je mee aan gerechtelijke procedures. Wij adviseren veel cliënten over hun carrière of hun groei als onderneming. Daarbij komen alle terreinen van met name het auteursrecht, naburig recht, mediarecht, privacy recht en het verbintenissenrecht aan de orde. Het kantoor stimuleert activiteiten op het gebied van marketing en acquisitie, zoals het geven van presentaties tijdens beurzen en manifestaties en het publiceren op het gebied van IE/ICT waaronder muziek, media en entertainmentrecht. Aandacht voor relatiebeheer en het uitbouwen van het klantenbestand, maar ook jouw communicatieve vaardigheden vinden wij erg belangrijk.

Ben je leergierig, sociaal, zelfstandig, stressbestendig, proactief, ondernemend en beschik je over een stevige persoonlijkheid? Neem dan snel contact met ons op.

De Vos & Partners Advocaten biedt:

Wij bieden een marktconform salaris en een unieke kans om als specialist mee te groeien met een sector die weer sterk aan het stijgen is, met name op digitaal gebied.

Informatie over de functie Advocaat-stagiair(e) / Advocaat-Medewerker IE/ICT:

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met mr. Freek Snippers, advocaat-partner en / of mr. Margriet Koedooder, via telefoonnummer 020-2060700.

Solliciteren op de vacature Advocaat-stagiair(e) / Advocaat-Medewerker IE/ICT:

Alle reacties zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Stuur een CV met motivatie, kopie scriptie, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen en/of referenties naar: De Vos & Partners Advocaten N.V. t.a.v. mr. Freek Snippers, Van Miereveldstraat 13, 1071 BL  Amsterdam (fsnippers@devos.nl).

De sollicitatietermijn sluit 6 september 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Deel dit berichtLaatste nieuws

05-07-2019 - door

Vakantie!! Heb ik toestemming nodig van mijn (ex-)partner?

***Voor velen nadert een fijne periode: de zomervakantie\! G... Lees meer

21-06-2019 - door

Mandy Roggeveen heeft zich onlangs aangemeld bij het netwerk van ZaanLinQ

Mandy Roggeveen heeft zich onlangs aangemeld bij het netwerk... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Created by Supreme being 21.3