+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Vacature: Receptionisten op oproepbasis

Vacature: Receptionisten op oproepbasis

De Vos & Partners Advocaten is een modern, informeel advocatenkantoor dat is gevestigd in een mooi pand vlakbij het Museumplein in Amsterdam-Zuid. Onze focus is gericht op het bedienen van grote en kleine ondernemingen (van multinational tot startup) in het binnen- en buitenland uit de maakindustrie, de creatieve sectoren, de reissector en het MKB.

Wij zijn op zoek naar:

RECEPTIONISTEN op oproepbasis

in combinatie met (juridische) administratieve werkzaamheden.

Als oproepkracht ben je gemiddeld 0 tot 16 uur per week beschikbaar gedurende langere tijd. Je ontvangt ons bezoek gastvrij, zorgt voor een adequate en efficiënte afhandeling van het algemene telefoonverkeer en ondersteunt in een aantal administratieve taken van het juridisch archief. In vakantieperiodes bestaat de mogelijkheid meer uren te werken.

Heb je een juridische achtergrond of interesse, tijd naast je studie en ben je vriendelijk, efficiënt en doortastend dan maken wij graag met je kennis. Wij zijn specifiek op zoek naar kandidaten die beschikbaar zijn van september tot en met december 2019. 

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ghizlan el Morabet (gelmorabet@devos.nl / 020 – 2060755).

Alle reacties zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Stuur een CV met je motivatie naar De Vos & Partners Advocaten N.V. t.a.v. Ghizlan el Morabet. 

De Vos & Partners Advocaten vormt de perfecte omgeving om te werken naast je (juridische) studie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geschreven door

Ghizlan el Morabet

Office manager

 
Maak een afspraak

Deel dit berichtLaatste nieuws

05-07-2019 - door

Vakantie!! Heb ik toestemming nodig van mijn (ex-)partner?

***Voor velen nadert een fijne periode: de zomervakantie\! G... Lees meer

21-06-2019 - door

Mandy Roggeveen heeft zich onlangs aangemeld bij het netwerk van ZaanLinQ

Mandy Roggeveen heeft zich onlangs aangemeld bij het netwerk... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Created by Supreme being 21.3