+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Vacatures: Algemene Praktijk / Litigation & Arbeids- en Medezeggenschapsrecht

Vacatures: Algemene Praktijk / Litigation & Arbeids- en Medezeggenschapsrecht

De Vos & Partners Advocaten - Niet zomaar een kantoor

Vanaf de oprichting in 1993 is De Vos & Partners Advocaten uitgegroeid tot een toonaangevend middelgroot Amsterdams advocatenkantoor met circa 40 medewerkers, waarvan 20 advocaten en 2 juridisch medewerkers, die werken in secties verdeeld over de volgende vijf rechtsgebieden:

  • Algemene Praktijk / Litigation
  • Arbeids- en Medezeggenschapsrecht
  • Intellectueel Eigendom & ICT
  • Ondernemings- en Insolventierecht
  • Hoger beroep & Second opinion

Wij werken voor cliënten in (met name) de creatieve industrie en voor andere dynamische ondernemingen. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan: zo werken we het liefst en dat leidt tot langdurige en goede relaties met onze vele ondernemende cliënten. Van grote merken tot startups: iedereen kan bij ons terecht. Zo werken wij ook voor verzekerden van Achmea Rechtsbijstand waar wij een netwerkkantoor van zijn. Ook buitenlandse cliënten weten ons goed te vinden dankzij ons internationale netwerk Interact. Binnen dit netwerk werken wij samen met buitenlandse collega’s waardoor wij ook Nederlandse ondernemingen in het buitenland met grote deskundigheid kunnen bijstaan. Cliënten die wij op kantoor ontvangen zijn altijd positief verrast door de locatie, de moderne inrichting en de toegankelijke, informele sfeer.

De Vos & Partners Advocaten heeft vacatures voor:

gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker Algemene Praktijk / Litigation 

&

gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker Arbeids- en Medezeggenschapsrecht 

Functie profielen:

Voor de sectie Algemene Praktijk / Litigation zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker. Goede kennis van het algemeen verbintenissenrecht is vereist. Daarnaast staan het aansprakelijkheidsrecht, vastgoedrecht en het procesrecht centraal. Als gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker zal je veelal werkzaamheden verrichten voor cliënten in het MKB en particuliere cliënten. Daarnaast kun je ook betrokken worden bij de andere rechtsgebieden waarop ons kantoor zich richt.

Voor de sectie Arbeids- en Medezeggenschapsrecht wij eveneens op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker. Goede kennis van het arbeidsrecht in brede zin is uiteraard vereist. Kennis van het sociaal zekerheids- en ambtenarenrecht is een pré. Indien kennis van de twee laatstgenoemde rechtsgebieden niet (of in geringe mate) aanwezig is, biedt De Vos & Partners Advocaten gelegenheid zich hierin te laten scholen en thuis te maken. Als gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker zal je veelal werkzaamheden verrichten voor cliënten in het MKB en particuliere cliënten.

De Vos & Partners Advocaten biedt:

  • Een goede opleiding;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te kunnen vallen;
  • Een goede sfeer;
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een professioneel en commercieel geleid kantoor.

Informatie over de functie gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker Algemene Praktijk / Litigation

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met mr. Frederique Mackay-Beins, advocaat-partner / sectiehoofd, via telefoonnummer 020-2060700.

Informatie over de functie gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker Arbeids- en Medezeggenschapsrecht

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met mr. Freek Snippers, advocaat-partner / sectiehoofd, via telefoonnummer 020-2060700.

Solliciteren naar aanleiding van voornoemde vacatures:

Alle reacties zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Je kunt de sollicitatiebrief en het CV versturen naar: De Vos & Partners Advocaten N.V. t.a.v. mr. Freek Snippers, Van Miereveldstraat 13 (1071 BL) te Amsterdam (fsnippers@devos.nl).

De sollicitatietermijn sluit vrijdag 18 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geschreven door

Frederique Mackay-Beins

Partner

 
Maak een afspraak

Freek Snippers

Partner

 
Maak een afspraak

Deel dit berichtLaatste nieuws

23-05-2019 - door

Els Doornhein: Lezing voor de Vereniging voor Kunst, Cultuur en Recht in de Rietveld Academie

Op 18 mei 2019 gaf [Els Doornhein](https://www.devos.nl/team... Lees meer

21-05-2019 - door

De Vos & Partners Advocaten N.V. & Microsoft - SPLA: Blog 2

**SPLA en het Fair Level Playing field ** Microsoft ha... Lees meer

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Created by Supreme being 21.3