+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Corona (COVID19)

Corona (COVID19)

Het Corona-virus heeft voor een wereldwijde crisis gezorgd. Dat heeft gevolgen voor u als ondernemer en particulier. Stel dat u een horeca gelegenheid heeft. Bent u dan verplicht de huur van de door u gehuurde horeca gelegenheid te blijven betalen als u van overheidswege uw restaurant voor onbepaalde tijd moet sluiten? Wat kunt u doen als leverancier van podia voor grote festivals die deze zomer gepland staan maar die ten gevolge van de Corona-crisis allemaal worden afgeblazen? Krijgt u uw geld terug nu uw geplande vakantie niet kan doorgaan omdat het door u geboekte vliegtuig in verband met de Corona crisis niet naar uw bestemming vliegt?

De advocaten van De Vos & Partners advocaten hebben zich verdiept in de beantwoording van voornoemde vragen. Zij hebben gedurende de afgelopen weken meerdere blogs geschreven over onderwerpen waarin nader wordt ingegaan op specifieke Corona problematiek in o.a. de reisbranche, de huur van (retail) bedrijfsruimte en kantoorruimte, familierecht, evenementen en festivals, de NOW-regeling, arbeidsrecht en allerlei andere kwesties die voor de creatieve en digitale sectoren alsmede voor de reisbranche en de maakindustrie van groot belang zijn. Deze blogs treft u hieronder aan. Mocht u vragen hebben die niet in de verschillende blogs beantwoord worden, neem dan rechtstreeks contact op met kantoor op nummer 020-2060700. U zult dan worden doorverbonden met een van onze gespecialiseerde advocaten die u graag gedurende een eerste gratis gesprek te woord zullen staan. Waar nodig kunnen zij u ook al van een eerste advies voorzien.  

Blogs:

 

 

 

 

 

 

Werkwijze en Tarieven

Snel, efficiënt en to the point, zo werken we het liefst.

BEKIJK HIER AL ONZE TARIEVEN EN WERKWIJZE

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage