+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Familierecht

Familierecht

Het familierecht heeft betrekking op allerlei ingrijpende gebeurtenissen die zich in uw leven kunnen voordoen. Het gaat hierbij om leuke gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld adoptie of de gerechtelijke vaststelling van het vaderschap, maar ook om zeer verdrietige en ingrijpende gebeurtenissen zoals een echtscheiding of ontbinding van het geregistreerd partnerschap.

Onze familierechtadvocaten houden zich onder andere bezig met de volgende onderwerpen:

OPLOSSINGSGERICHT

Doordat de familierechtadvocaten van De Vos en Partners zijn getraind in het herkennen en sturen van emotionele aspecten, kunnen wij uw juridische positie goed in kaart brengen. Een duidelijk advies over uw juridische positie zal u uiteindelijk helpen om weloverwogen keuzes te maken. Ons doel is om voor onze cliënten het beste juridische en financiële resultaat te bereiken waarbij het belang van de kinderen voorop staat.

Er zal altijd worden geprobeerd om in onderling overleg tot een oplossing te komen, maar dat is niet in alle situaties realistisch en haalbaar. Door een geruime ervaring in de rechtszaal van onze familierechtadvocaten, wordt een juridische procedure in deze gevallen niet uit de weggegaan.

VOOR WIE WERKEN ONZE FAMILIERECHTADVOCATEN?

Onze familierechtadvocaten treden op voor zowel particulieren als ondernemers. Dit kunnen zij doen in de rol van advocaat maar ook in de rol van (echtscheidings)mediator.

NATIONAAL EN INTERNIONALE ECHTSCHEIDINGEN

Aan de verbreking van een relatie zijn geregeld internationale aspecten verbonden. Men kan met iemand zijn gehuwd in het buitenland maar zich nadien hebben gevestigd in Nederland. Men kan zich met iemand van een andere nationaliteit en vermogen in het buitenland in Nederland hebben gevestigd. Zo zijn er nog tal van mogelijkheden te noemen.

Onze familierechtadvocaten zijn dan ook gespecialiseerd in het toepassen van deze internationale aspecten, denk hierbij aan de bevoegde rechter en het van toepassing zijnde recht op diverse juridische vraagstukken.

Al uw problemen en vragen in familierecht gerelateerde kwesties kunt u met onze advocaten delen. Op ons kantoor zijn dat: Frederique Mackay-Beins, Mandy Roggeveen, Danielle den Hartog en Rick de Boer.

Meer weten? Lees dan onze blogs over familierecht:Recente blog berichten • Familierecht

07-05-2021 - door Rick de Boer

De bekende (anonieme) zaaddonor

De rechtbank Gelderland heeft op 24 maart 2021 een onbevredi... Lees meer

20-04-2021 - door Mandy Roggeveen

Het wetsvoorstel ‘dubbele achternaam’

Sander Dekker, minister voor Rechtsbescherming, heeft onlang... Lees meerWerkwijze en Tarieven

Snel, efficiënt en to the point, zo werken we het liefst.

BEKIJK HIER AL ONZE TARIEVEN EN WERKWIJZE

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage