+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Procesrecht

Procesrecht

De advocaten van De Vos & Partners adviseren niet alleen, zij procederen ook, uiteraard alleen waar en wanneer dat nodig is. En pas als we een meer dan redelijke kans van slagen hebben.

Ons kantoor ‘doet’ procedures bij alle instanties in Nederland en soms ook daarbuiten. De Vos & Partners Advocaten behandelt civielrechtelijke zaken bij de ‘gewone’ rechter, zoals de rechtbanken en gerechtshoven, maar ook arbitrage(s) en bindend advies. De advocaten zijn de procestechniek meester, zowel eisend als verwerend, offensief en defensief. De processtukken worden geschreven in duidelijke taal, met relevante bewijsstukken, uiteraard in overleg met en na goedkeuring van de cliënt.

In geval van spoed wordt bezien of een voorziening in kort geding kan worden verkregen. Als het leggen van beslag mogelijk en noodzakelijk is, wordt ook die ‘optie’ bekeken en beoordeeld. Het kostenaspect speelt daarbij een rol. Tenuitvoerlegging van uitspraken geschiedt in nauw overleg met de deurwaarder.

De Vos & Partners Advocaten bekijken ook alternatieven, zoals het klachtrecht en (eventueel) het tuchtrecht, alles met als doel de cliënt op efficiënte en effectieve wijze te (kunnen) helpen. Met een track record vanmeer dan 20 jaar, hebben onze advocaten veel knowhow van en feeling voor litigation.

CLIËNTEN WAAR WE VOOR PROCEDEREN

Ons kantoor staat middelgrote bedrijven en ondernemingen bij, maar ook particulieren die naar de rechter gaan. De advocaten hebben en houden open ogen en oren voor de wensen en belangen van hun cliënten.Recente blog berichten • Procesrecht

30-04-2021 - door Victor den Hollander

Rechter beveelt 3x afgifte identificerende gegevens illegale aanbieders

Deze week hebben rechthebbenden wiens producten worden misbr... Lees meer

23-04-2021 - door Jim Drenth

Geen reactie op uw (aangetekende) post ontvangen? De ontvangsttheorie en de praktijk.

We kennen het allemaal wel. Na het versturen van een e-mail ... Lees meerHoofdcategorie

Werkwijze en Tarieven

Snel, efficiënt en to the point, zo werken we het liefst.

BEKIJK HIER AL ONZE TARIEVEN EN WERKWIJZE

Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage