Bent u juridisch stevig getackeld? Dan maken wij graag deel uit van uw team!

 • Joris Lensink
  Joris LensinkPartner

  t: +31 (0)20 2060711
  m: +31 (0)6 53108763

  Werkt voor: grote en middelgrote (internationaal opererende) bedrijven in de software-industrie, sport, media, entertainment, acteurs, (scenario)schrijvers, uitgevers en producenten.

  Opleiding: Universiteit van Amsterdam (1984), master privaatrecht.

  At his best, man is the noblest of all animals; separated from law and justice he is the worst (Aristotle).

 • Freek Snippers
  Freek SnippersPartner

  t: +31 (0)20 2060739
  m: +31 (0)6 41450644

  Werkt voor: werkgevers, werknemers, ondernemingsraden.

  Opleiding: Nederlands Recht met als specialisaties arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht, Universiteit van Maastricht.

  Postacademische Leergang Arbeidsrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam / Universiteit van Amsterdam.

  Nevenactiviteiten:Lid Geschillencommissie Bisdom Rotterdam, Gastcolleges Erasmus School of Economics – Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Het geeft me veel voldoening als ik een mooie regeling heb getroffen voor een cliënt of een lastige zaak naar m’n hand heb weten te zetten; dat is de essentie van de advocatuur.

 • Laurens Sjoerts
  Laurens SjoertsAdvocaat

  t: +31 (0)20 2060735
  m: +31 (0)6 48753182

  Werkt voor: ondernemers, particulieren en sporters.

  Opleiding: Bachelor Rechtsgeleerdheid (Rijksuniversiteit Groningen (RUG)), Master Privaatrechtelijke rechtspraktijk (Universiteit van Amsterdam (UvA)).

  Als je het niet makkelijk kunt uitleggen, dan begrijp je het niet goed genoeg

SPORT

Voor sommige sporters is het weggelegd om van hun hobby hun beroep te maken. Een talentvolle sporter kan wereldberoemd worden zonder enige zakelijke of juridische kennis. De focus ligt op trainen en prijzen in de wacht slepen. Echter, gedurende de weg naar de top en zelfs als de Olympus eenmaal is beklommen, wordt een sporter geconfronteerd met een veelheid aan juridische uitdagingen.

Voor ons vak is het vereist dat we diepgaande kennis hebben van een breed scala aan rechtsgebieden. De sportsector beslaat zowel de sociale als de zakelijke kant van onze samenleving en raakt alle lagen van de bevolking. De één beoefent sport professioneel of als amateur, de ander is werkzaam in de sport of actief in het verenigingsleven. Maar ook thuis voor de tv spelen sport – en de juridische aspecten ervan – een grote rol. Denk aan de geldstromen die zijn gemoeid met tv‑rechten en het vercommercialiseren van portretrechten van sporters of merkrechten van clubs, bijvoorbeeld in de vorm van sponsorcontracten en reclamegelden. Voor het organiseren van een sportevenement is doorgaans tenminste één vergunning vereist en kunnen vaak subsidies worden aangevraagd. Vanzelfsprekend is het altijd verstandig om stil te staan bij de vraag welke contracten er moeten worden gesloten met welke partijen en wat daarin moet worden geregeld.

WIJ MAKEN DEEL UIT VAN UW TEAM

De Vos + Partners Advocaten is een van de weinige kantoren in Nederland die als specialist worden beschouwd in de sportsector. Onze kennis en ervaring in de branche beslaat een breed palet aan rechtsgebieden waarmee we iedereen in deze sector kunnen helpen. Specialist zijn in het sportrecht betekent meer dan het kennen van de wetgeving. Kennis van de branche en de regels van de desbetreffende sportbonden, zoals de KNHB, de KNVB, maar ook van de internationale organisaties zoals de UEFA en de FIFA, is van groot belang. Bent u juridisch stevig getackeld? Dan maken wij graag deel uit van uw team!

Bovendien weten wij u ook feilloos naar de overwinning te leiden als het gaat om vergunningen en sport gerelateerde fiscale kwesties. Wij kunnen u doorverwijzen naar fiscalisten, notarissen en financieel adviseurs met wie wij vaak en succesvol samenwerken.

Blogs & Nieuws

De Vos & Partners is feestelijk geopend! Op 23 juni 2017 scheen de zon en was het tijd voor een mini-foodtruck festival. Dit ter ere van de feestelijke opening van ons nieuwe pand. Het was een geweldig openingsfeest met foodtrucks van ondernemers uit onze directe omgeving. De buurt zelf kon ook mee genieten van de…
Student-stages De Vos + Partners Advocaten is gedurende het hele jaar op zoek naar toppers die willen ontdekken of de advocatuur bij hen past. Bij de Vos + Partners Advocaten kun je kennis maken met de nodige verschillende rechtsgebieden, waaronder in ieder geval het arbeids- en medezeggenschapsrecht, ondernemings- en insolventierecht, intellectueel eigendomsrecht en het contractenrecht.…
The “Lord of the Rings” verliest kort geding Afgelopen zondag – tijdens de officiële slotdag van de Olympische Spelen – heeft Yuri van Gelder op Lowlands laten zien wat we hebben gemist. Hoewel Van Gelder zich kwalificeerde voor de grote finale op 15 augustus 2016 in Rio, werd hij op 8 augustus 2016 door NOC*NSF…

Stel een vraag

Maak een afspraak