+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Veel juridische problemen zijn te voorkomen door er van te voren goed over na te denken

Els Doornhein
Els Doornhein

Els Doornhein

Partner

Els Doornhein (1970) vindt haar vak zo interessant dat ze nauwelijks kan kiezen wat ze het liefste doet. Ze focust op mode, design, privacy, reclame en innovatie en is ’s lands eerste echte uitvindersadvocaat. Vanwege die bijzondere kennis wordt ze vaak ingeschakeld door producenten en exploitanten van innoverende producten.

ZORGEN DAT ALLES KLOPT

Els is erg goed in het terugbrengen van complexe problemen tot de essentie. Haar klanten vinden het ook fijn dat Els snel werkt. Ze helpt graag problemen te voorkomen door te zorgen dat ‘alles klopt’, van de bescherming van de intellectuele eigendommen, de samenwerkingsovereenkomsten tot de ins en outs van de eventuele webshop aan toe.

Bij haar werkzaamheden als curator probeert zij tot de best mogelijke resultaten te komen voor de schuldeisers, bijvoorbeeld via een doorstart. Zo was zij betrokken bij de verkoop van een groot aantal glossy’s, en is ze bijvoorbeeld ook curator van een theater op het Westergasterrein. Staat ook haar mannetje in de wereld van de luchtvaart; Els is curator van meerdere luchtvaartmaatschappijen, met alle bijzondere juridische aspecten van dien. Overigens irriteert het Els nog steeds dat ze 1/10 punt tekort kwam om haar Grotius Insolad opleiding cum laude te halen.

GEEN WOLLIGHEDEN

Op welk vakgebied u haar ook treft, op wolligheden zult u haar niet betrappen. Els houdt van heldere en duidelijke taal. Dat blijkt ook uit de meer dan 100 columns die zij publiceerde voor het Vakblad van de Nederlandse Orde van Uitvinders, Stylink en Adformatie maar ook voor glossy magazines zoals Jan, Gooisch en Society World. Els is lid van de Vereniging Kunst Cultuur Recht.

Publicaties
Meer weten? Zie (Linkedin pagina).
Recente blog berichten • Els Doornhein

09-03-2021 - door Els Doornhein

Clubhouse: tips & tricks!

“Clubhouse”, het nieuwste sociale medium is sinds een aantal... Lees meer

04-02-2021 - door Els Doornhein

Els Doornhein in 'Boos' (Youtube serie van Tim Hofman)

In de eerste aflevering van seizoen 5 van BOOS (de Youtube s... Lees meer

Oudere berichtenWerkt voor

uitvinders, schrijvers, artiesten, ontwerpers, reclamebureaus, filmmakers, innovatieve ondernemers en sporters.

Opleiding

Erasmus Universiteit te Rotterdam (1995), bedrijfsjuridisch en privaatrechtelijke afstudeerrichtingen.

Rechtsgebieden

Auteursrecht, , Consumentenrecht, Corona (COVID19), Faillissementsrecht en Herstructurering, Fusies en Overnames, Geschillenbeslechting, Handelsnaamrecht, Herstructureringen, IE & ICT, Licensing, Merkenrecht, Modellenrecht, Octrooirecht, Privacy, Rechten leverancier bij faillissement, Sportrecht, Verdeling en verrekening van vermogen, Verweer tegen faillissementsaanvraag van uw onderneming

Expertises

Creatieve industrie, Handel, Industrie & MKB, Insolventie, Reizen

Contact

t: 020-2060717
m: edoornhein@devos.nl

   

Sla op met Vcard

Secretaresse

Eline Visser

Secretariaat

t: 020-2060739

 


Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage