+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Het huwelijk blijft de belangrijkste ontdekkingstocht die de mens kan ondernemen

Kierkegaard
Frederique Mackay-Beins

Frederique Mackay-Beins

Partner

Na haar studentstage bij De Vos & Partners wist Frederique dat zij als advocaat bij dit kantoor wilde blijven. Zoveel interessante en gevarieerde zaken! Frederique ging als rechtenstudente regelmatig met Pim de Vos, de oprichter van het kantoor, het land in, voor voordrachten en colleges die zij hielp voorbereiden. Haar daarbij gewekte enthousiasme is alleen maar toegenomen. Van haar keuze om advocaat te worden heeft Frederique nooit spijt van gekregen.

Frederique hoort vaak dat zij een ‘betrokken’ advocaat is. Cliënten voelen zich snel op hun gemak bij haar. Inmiddels heeft Frederique een zelfstandige praktijk waarin zij met name zaken behandelt op het gebied van het personen-en familierecht en optreedt voor partijen in de reisbranche. Verder houdt zij zich bezig met het opstellen van algemene voorwaarden.

Voorkomen van een vechtscheiding. De belangen van kinderen
Frederique zal er alles aan doen om geschillen te schikken (regelen). Alleen als dat echt nodig is, gaat zij procederen. Frederique treedt op als advocaat en als (scheidings)mediator. Zij heeft de specialisatieopleiding van de vFAS afgerond. Als moeder van drie kinderen begrijpt Frederique als geen ander het belang van het voorkomen van een vechtscheiding. Frederique werkt samen met Pim de Vos aan een boek over rechten (en plichten) van kinderen.

Liefde voor reizen, specialist reisrecht

Frederique’s liefde voor reizen komt terug in haar praktijk. Frederique treedt regelmatig op voor partijen en organisaties in de reisbranche. Zo behandelt zij zaken voor middelgrote en grote reisondernemingen, reisbureaus en touroperators, buitenlandse verkeerbureaus, vervoerders en verschillende hotelketens. Ook voor het Garantiefonds Reisgelden.

Voorbeeldbrieven voor consumenten geschreven

Samen met Pim de Vos heeft zij voor TROS Radar voorbeeldbrieven opgesteld die door duizenden consumenten zijn gedownload en gebruikt om hun rechten als consumenten, bijvoorbeeld op garantie, af te dwingen.
Recente blog berichten • Frederique Mackay-Beins

31-10-2019 - door Frederique Mackay-Beins

Wettelijk indexeringspercentage alimentatie voor 2020 bekend

Wettelijk indexeringspercentage alimentatie voor 2020 bekend... Lees meer

25-09-2019 - door Frederique Mackay-Beins

Update Thomas Cook Nederland / Neckermann, 25 september 2019, 10.00 uur

Vervelend nieuws: Thomas Cook / Neckermann kan geboekte reiz... Lees meer

Oudere berichtenWerkt voor

particulieren, ondernemingen en organisaties in de reisbranche, instellingen in het onderwijs in medezeggenschapskwesties.

Opleiding

Universiteit van Amsterdam (2008), master Privaatrecht, specialisatie opleiding Familierecht vFAS.

Rechtsgebieden

Aansprakelijkheidsrecht, Consumentenrecht, Onderwijsrecht, Procesrecht, Reisrecht, Familierecht & Erfrecht, Huurrecht, Vastgoed en Bouwrecht

Expertises

Onderwijs, Reizen, Rechtsbijstandsverzekeraars, Handel, Industrie & MKB, Vastgoed, Bouwrecht & Wonen

Contact

t: +31 (0)20 2060722
m: fmackaybeins@devos.nl

   

Sla op met Vcard

Secretaresse

Laura Overwater

Secretariaat

t: 020-2060733

 


Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Created by Supreme being 21.3