+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Hilde Nobel

Hilde Nobel

Advocaat

Hilde Nobel is in oktober 2017 bij de Vos & Partners Advocaten in dienst getreden en houdt zich bezig met allerlei aspecten van het burgerlijk recht. Doordat zij zowel een master Nederlands recht (afstudeerrichting privaatrecht) als fiscaal recht deed, is zij in staat vanuit een breed perspectief cliënten te adviseren en bij te staan binnen uiteenlopende rechtsgebieden.

Hilde wist tijdens haar rechtenstudie al dat zij advocaat wilde worden. Zij is zeer betrokken bij de maatschappij en haar drive is om mensen te helpen. Gedurende haar studie heeft Hilde in de gehandicaptenzorg gewerkt. Zij heeft dit met veel passie gedaan, maar miste bij tijd en wijle de intellectuele uitdaging. Vandaar dat zij ervoor heeft gekozen om een nieuwe stap in haar carrière te maken. Door haar mensenkennis is zij een zeer betrokken advocaat.

In de dagelijkse praktijk houdt zij zich onder andere bezig met het huurrecht, vastgoed en personen- en familierecht. Hilde stelt het belang van haar cliënten uiteraard voorop en ziet in elke zaak een nieuwe uitdaging. Complexe juridische vraagstukken lost zij graag op. Zij is vindingrijk, doortastend en gedreven.

In haar vrije tijd geniet zij van muziek, paardrijden en reizen. Zij wil de wereld ontdekken en kennis maken met andere culturen. Bestemmingen als Indonesië, de Verenigde Staten en China hebben de revue al gepasseerd.
Recente blog berichten • Hilde Nobel

09-04-2020 - door Hilde Nobel

Geen huisuitzettingen en spoedwet verlenging tijdelijke huurcontracten

De wereld staat op zijn kop door de corona-crisis (COVID-19)... Lees meer

08-04-2020 - door Hilde Nobel

Rechtspraak komt weer op gang en pakt weer meer soorten zaken op

Volgens de Raad voor de Rechtspraak zijn de voorzieningen vo... Lees meer

Oudere berichtenWerkt voor

ondernemers en particulieren

Opleiding

Bachelor Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden. Master Rechtsgeleerdheid (afstudeerrichting Privaatrecht) en Fiscaal Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam

Rechtsgebieden

Vastgoed en Bouwrecht, Transacties, Huurrecht, Familierecht, Erfrecht

Expertises

Vastgoed, Bouwrecht & Wonen, Rechtsbijstandsverzekeraars

Contact

t: 020-2060781
m: hnobel@devos.nl

   

Sla op met Vcard

Secretaresse

Esther Hemelaar-Tuilan

Secretariaat

t: 020-2060728

 


Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Created by Supreme being 21.3