+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Perfectionistisch en vastberaden, maar altijd met oog voor goede balans tussen opbrengst en kosten

Jasper Hulsebosch
Jasper Hulsebosch

Jasper Hulsebosch

Partner

Jasper is een ervaren advocaat met een internationale praktijk op het gebied van IE/IT en met een focus op het gebied van privacy, cybersecurity, anti-piracy en brand protection. Tot zijn cliënten behoren multinationals en (middel)grote ondernemingen en hij adviseert hen onder meer over privacy- en cybersecurity vraagstukken en de aanpak van illegaal aanbod van illegale software en (merk)producten.

In 2018 heeft Jasper zijn Grotius specialisatieopleiding ‘Informaticarecht’ voltooid en over de onderwerpen cybersecurity en privacy zijn meerdere publicaties van hem verschenen in het bekende juridische tijdschrift Computerrecht. Ook schrijft hij over deze onderwerpen op de website Techzine. Jasper is daarnaast lid van Vereniging Informaticarecht Advocaten (VIRA) en het internationale netwerk van IT juristen genaamd ‘ITechLaw’.

Jasper is een vlotte, toegankelijke advocaat, met een passie voor DJ-en en tennis. Bij het oefenen van die hobby’s voeren gedrevenheid en perfectionisme de boventoon. De combinatie van die eigenschappen met een pragmatische aanpak, maken Jasper tot een ideale advocaat voor diverse (middel)grote ondernemingen en ondernemers
Recente blog berichten • Jasper Hulsebosch

22-11-2021 - door Jasper Hulsebosch

Interview met Jasper Hulsebosch over Europese Cybersecurityregelgeving

Lees hier het artikel uit het Security & Privacy Dossier 2021 online met het interview met Jasper Hulsebosch van De Vos & Partners Advocaten over Europese Cybersecurityregelgeving! 

Lees meer

22-11-2021 - door Jasper Hulsebosch

Grotetafelgesprek met Jasper Hulsebosch in Video Security & Privacy Dossier 2021 online

Lees hier het artikel dat is verschenen in het Video Security & Privacy Dossier 2021 online naar aanleiding van het Grotetafelgesprek dat heeft plaatsgevonden en waarvan Jasper Hulsebosch een van de deelnemers was.  Bekijk hier het filmpje van ChannelConnect over dit Grotetafelgesprek op YouTube!

Lees meer

Oudere berichtenWerkt voor

diverse multinationals en andere (middel)grote ondernemingen, artiesten en (startende) ondernemers.

Opleiding

University of North Carolina at Charlotte (UNCC), Universiteit van Amsterdam (2006), Grotius postacademische specialisatieopleiding Informaticarecht (2018).

Rechtsgebieden

IE & ICT, Auteursrecht, Merkenrecht, Modellenrecht, Handelsnaamrecht, Privacy, Licensing, Brand protection & enforcement, Mediarecht

Expertises

Software, Internet & ICT, Creatieve industrie, Privacy

Contact

t: +31 (0)20 2060734
m: 31 (0)6 28346929
m: jhulsebosch@devos.nl

   

Sla op met Vcard

Secretaresse

Djuanita van Haandel

Secretariaat

t: 020-2060729

 


Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage