+31 (0)20 2060700info@devos.nl
At his best, man is the noblest of all animals; separated from law and justice he is the worst

- Aristotle
Joris Lensink

Joris Lensink

Partner

Als advocaat werken in het belang van zijn cliënten, is een kunst die Joris Lensink al lange tijd verstaat. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring met auteursrecht en zet die ervaring graag in voor cliënten waar hij een ‘klik’ mee heeft. Dat zijn veelal ervaren professionals op het gebied van ICT, sport en media. Met die professionals werkt Joris graag snel en efficiënt en in sommige gevallen al meer dan 20 jaar. Korte lijnen en geen uitgebreide wollige adviezen, als het ook kort en bondig kan. Joris heeft een groot internationaal netwerk en dat betekent dat hij ook in staat is geschillen te behandelen die zich niet alleen in Nederland afspelen, maar ook daar buiten.

Pasta in Rome

Joris is getrouwd en heeft twee dochters. Sophie studeert psychologie in Leiden en Elise studeert rechten en bedrijfswetenschappen; eveneens in Leiden. Joris’ vrouw is ook advocaat (Van Hilten Advocaten & Mediators) en dat betekent dat juridische dagen meestal niet aan het einde van de middag zijn afgelopen. Dat laat onverlet, dat de blik als het even kan naar het buitenland is gericht. Want wat kan een pasta bij Armando al Pantheon in Rome verslaan; of de pret op Venice beach?
Recente blog berichten • Joris Lensink

01-04-2021 - door Joris Lensink

Aanvullende financiering onder de WHOA

In deze lastige Corona tijden moeten veel ondernemingen de b... Lees meer

21-02-2019 - door Joris Lensink

Intertoys failliet verklaard

Bij vonnis van 21 februari 2019 heeft de rechtbank Amsterdam... Lees meer

Oudere berichtenWerkt voor

grote en middelgrote (internationaal opererende) bedrijven in de software-industrie, sport, media, entertainment, acteurs, (scenario)schrijvers, uitgevers en producenten.

Opleiding

Universiteit van Amsterdam (1984), master privaatrecht.

Rechtsgebieden

IE & ICT, Auteursrecht, Merkenrecht, Handelsnaamrecht, Brand protection & enforcement, , Sportrecht

Expertises

Software, Internet & ICT, Creatieve industrie, Entertainment en film, Kunst en cultuur, Reclame, media & communicatie, Software, Internet & ICT, Insolventie

Contact

t: +31 (0)20 2060711
m: +31 (0)6 53108763
m: jlensink@devos.nl

   

Sla op met Vcard

Secretaresse

Djuanita van Haandel

Secretariaat

t: 020-2060729

 


Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage