+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Marthe Wiebe

Marthe Wiebe

Advocaat

Marthe Wiebe werkt sinds 2016 bij de Vos & Partners Advocaten. Ze adviseert in zakelijke geschillen op het gebied van insolventierecht in brede zin (insolventie en herstructurering). Daarnaast wordt Marthe regelmatig door de rechtbank Amsterdam aangesteld tot curator in faillissementen en assisteert zij andere curatoren bij de afwikkeling van hun faillissementen. Hierdoor heeft zij meegewerkt aan (grote) faillissementen als Intertoys, AWEPA en Supremia.

Marthe is een ambitieuze en enthousiaste advocaat met een echte hands-on mentaliteit. Dit komt goed van pas bij de faillissementen waarin zij als curator in een korte tijd een onderneming moet doorgronden en snel beslissingen moet nemen.

Het leuke aan haar werk? Direct contact en mensen helpen zijn ‘in the end’ voor Marthe de belangrijkste drijfveren. De ondernemers waar ze voor werkt komen dan ook graag bij het kantoor langs voor een gesprek. De sfeer bij De Vos & Partners spreekt hen aan. Die prettige sfeer is voor Marthe, die zichzelf vooral ziet als een rationele advocaat, een reden om met plezier bij het kantoor te werken.

Marthe is lid van de Vereniging JIRA (Jonge Insolventierecht Advocaten)
Recente blog berichten • Marthe Wiebe

02-03-2021 - door Marthe Wiebe

Het eerste homologatievonnis onder de WHOA!

De Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) is per 1 januar... Lees meer

20-06-2018 - door Marthe Wiebe

Over smaak valt niet te twisten. Of toch wel?

Dat er auteursrecht kan rusten op ‘werken van letterkunde, w... Lees meer

Werkt voor

Middelgrote ondernemingen en particulieren

Opleiding

Universiteit Utrecht (Bachelor Rechtsgeleerdheid), 2010 - Temple University Beasley School of Law, Philadelphia (semester), 2012 - Universiteit Utrecht (Master Privaatrecht), 2014 - Beroepsopleiding Advocatuur (NOvA), 2017

Rechtsgebieden

Faillissementsrecht en Herstructurering, Ondernemingsrecht

Expertises

Handel, Industrie & MKB, Insolventie

Contact

t: +31 (0)20 2060725
m: mwiebe@devos.nl

   

Sla op met Vcard

Secretaresse

Djuanita van Haandel

Secretariaat

t: 020-2060729

 


Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage