+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Of ik nu een faillissement afhandel of adviseer in een IE-kwestie, at the end ben ik altijd mensen aan het helpen

Marthe Wiebe
Marthe Wiebe

Marthe Wiebe

Advocaat

Marthe Wiebe denkt niet in problemen, maar in oplossingen. In complexe situaties heeft zij een echte hands-on mentaliteit en verliest zij het menselijk aspect niet uit het oog. Dit komt goed van pas bij haar werkzaamheden in het faillissementsrecht. Daarnaast heeft het intellectuele eigendomsrecht haar bijzondere interesse. De toenemende internationalisering maakt dit een dynamisch rechtsgebied, waarin Marthe goed het overzicht houdt en snel tot de kern van de zaak komt.

Snel handelen en vooruitdenken

Het faillissementsrecht en intellectueel eigendomsrecht vormen een perfecte afwisseling voor Marthe. Deze expertises vragen een advocaat die zowel het overzicht houdt, als iemand met (strategisch) inzicht. Als planner en organisator kan Marthe goed uit de voeten in het faillissementsrecht. In een faillissement is snel handelen, overzicht houden en beslissingen nemen van groot belang. Bij het bewaken van een IE-portefeuille is het juist de kunst om strategisch inzicht te hebben en vooruit te denken.

Klanten komen graag langs

Het leuke aan haar werk? Voor Marthe is dat het besef dat ze at the end altijd mensen aan het helpen is, waar ze direct contact mee heeft. De ondernemers waar ze voor werkt komen dan ook graag bij het kantoor langs voor een gesprek over hun zaak. De sfeer bij De Vos & Partners spreekt hen aan. Die prettige sfeer is voor Marthe, die zichzelf vooral ziet als een rationele advocaat, een reden om met plezier bij het kantoor te werken.
Recente blog berichten • Marthe Wiebe

20-06-2018 - door Marthe Wiebe

Over smaak valt niet te twisten. Of toch wel?

Dat er auteursrecht kan rusten op ‘werken van letterkunde, w... Lees meer

Werkt voor

Middelgrote ondernemingen en particulieren

Opleiding

Universiteit Utrecht, Master Privaatrecht

Rechtsgebieden

Handelsnaamrecht, Merkenrecht, Auteursrecht, Media, Muziek & Entertainment, Mediarecht, IE & ICT, Faillissementsrecht en Herstructurering

Expertises

Creatieve industrie, Software, Internet & ICT, Reclame, media & communicatie, Insolventie

Contact

t: +31 (0)20 2060725
m: mwiebe@devos.nl

   

Sla op met Vcard

Secretaresse

Djuanita van Haandel

Secretariaat

t: 020-2060729

 


Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage