+31 (0)20 2060700info@devos.nl
Rick de Boer

Rick de Boer

Juridisch medewerker

Rick de Boer (1988) is, nadat hij in 2016 al kort werkzaam is geweest, in november 2019 weer bij de Vos en Partners Advocaten in dienst getreden.

Rick is afgestudeerd van de Vrije Universiteit van Amsterdam in de afstudeerrichting Privaatrecht, alwaar hij stevige fundamenten voor zijn carrière in het Personen- en familierecht en het Erfrecht heeft gelegd.

Tijdens zijn studie is Rick werkzaam geweest in de reisbranche. Hij heeft dit met veel plezier gedaan, maar miste bij tijd en wijle de intellectuele uitdaging. Vandaar dat hij ervoor heeft gekozen om een nieuwe stap in zijn carrière te maken. Met zijn betrokkenheid en inlevingsvermogen zet Rick zich nu voor de volle 100% in voor cliënten.

Momenteel werkt Rick aan verscheidene juridische vraagstukken uit de algemene praktijk. Dit geeft hem de mogelijkheid om veel ervaring op te doen in verschillende rechtsgebieden. Hierin komt zijn vermogen tot aanpassen volledig tot zijn recht. Het mooie aan het werk als advocaat vindt Rick dan ook de diversiteit, waarin hij constant op zoek is naar de beste oplossing voor zijn cliënten.

 
Recente blog berichten • Rick de Boer

25-06-2020 - door Rick de Boer

Een volgende stap in de bescherming van de online consument

Leidraad De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de... Lees meer

12-05-2020 - door Rick de Boer

De echtelijke woning na de echtscheidingsprocedure

In onze blog “De echtelijke koop- of huurwoning tijdens de e... Lees meer

Oudere berichtenWerkt voor

Particulieren en ondernemers

Opleiding

Universiteit van Amsterdam, Bachelor Rechtsgeleerdheid, Nederlands recht - Vrije universiteit van Amsterdam, Master rechtsgeleerdheid: Privaatrecht

Contact

t: 020-2060752
m: RdeBoer@devos.nl

   


Copyright/Disclaimer © 2017 by De Vos & Partners N.V., Amsterdam, Nederland. All rights reserved. Website by Omelette Du Fromage