De Vos & Partners Advocaten – Niet zomaar een kantoor

Vanaf de oprichting in 1993 is De Vos & Partners Advocaten uitgegroeid tot een toonaangevend middelgroot Amsterdams advocatenkantoor met circa 45 medewerkers, waarvan 25 advocaten, die werken in secties verdeeld over de volgende vijf rechtsgebieden:

 • Algemene Praktijk / Litigation;
 • Arbeids- en Medezeggenschapsrecht;
 • Intellectueel Eigendom & ICT;
 • Ondernemings- en Insolventierecht;
 • Hoger beroep & Second opinion.

De Vos & Partners is actief in diverse branches van het MKB, de Retailmarkt en de Industrie. Uiteraard staan wij ook particulieren bij. Wij zijn specialist in de branches Reiswereld, Creatie en Innovatie, Software en Internet, Sport, Sporters en Clubs, Reclame en Media, de Verzekeringswereld en Muziek en Entertainment.

De Vos & Partners Advocaten heeft een vacature voor een:

(gevorderd) advocaat-stagiaire, Algemene Praktijk / Litigation

Functie profiel:

Voor de sectie Algemene Praktijk / Litigation zijn wij op zoek naar een (gevorderd) advocaat-stagiaire. Goede kennis van het algemeen verbintenissenrecht is vereist. Daarnaast staan het aansprakelijkheidsrecht, vastgoedrecht en het procesrecht centraal. Als (gevorderd) advocaat-stagiaire zal je veelal werkzaamheden verrichten voor cliënten in het MKB en particuliere cliënten. Daarnaast kun je ook betrokken worden bij de andere rechtsgebieden waarop ons kantoor zich richt.

De Vos & Partners Advocaten biedt:

 • Een goede opleiding;
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te kunnen vallen;
 • Een goede sfeer;
 • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een professioneel en commercieel geleid kantoor.

Informatie over de functie (gevorderd) advocaat-stagiaire Algemene Praktijk / Litigation:

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met mr. Freek Snippers, advocaat-partner en / of mr. Frederique Mackay-Beins, advocaat-sectiehoofd, via telefoonnummer 020-2060700.

Solliciteren op de vacature (gevorderd) advocaat-stagiaire Algemene Praktijk / Litigation:

Alle reacties zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Je kunt de sollicitatiebrief en het CV versturen naar: De Vos & Partners Advocaten N.V. t.a.v. mr. Freek Snippers, Van Miereveldstraat 13, 1071 BL  Amsterdam (fsnippers@devos.nl).

De sollicitatietermijn sluit vrijdag 9 juni 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 • Freek Snippers
  Freek SnippersPartner

  t: +31 (0)20 2060739
  m: +31 (0)6 41450644

  Werkt voor: werkgevers, werknemers, ondernemingsraden.

  Opleiding: Nederlands Recht met als specialisaties arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht, Universiteit van Maastricht.

  Postacademische Leergang Arbeidsrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam / Universiteit van Amsterdam.

  Nevenactiviteiten:Lid Geschillencommissie Bisdom Rotterdam, Gastcolleges Erasmus School of Economics – Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Het geeft me veel voldoening als ik een mooie regeling heb getroffen voor een cliënt of een lastige zaak naar m’n hand heb weten te zetten; dat is de essentie van de advocatuur.

AdobeStock_113568629